20 september: ISO22000 / FSSC 22000

08-09 08:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - ISO22000 en TS-ISO 22002-1 vormen samen de FSSC 22000 (Food Safety Scheme Certification 22000). Hoe deze normen nu precies bij elkaar passen en wat de verschillen zijn tussen deze normen en HACCP, komt in deze training uitgebreid aan de orde. ISO 22000 en / of FSSC 22000 zullen in de toekomst waarschijnlijk HACCP gaan vervangen.

Doel

Het doel van de training ‘ISO 22000 / FSSC 22000’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van het ‘ISO 22000’ voedselveiligheidssysteem.

Ochtendprogramma

Achtergrond van de ISO 22000 & FSSC 22000 norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.

Middagprogramma

Het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case. Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘ISO22000 / FSSC 22000’

Kosten

€ 445,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)

Beschikbare data

20-09-2017

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden

 

Bekijk alle overige evenementen en trainingen hier.



Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
20 okt Aantal obesitas-kinderen wereldwijd in veertig jaar vertienvoudigd
20 okt EuroparlementariĆ«rs willen volledig verbod op glyfosaat
20 okt Nederlanders eten na jaren weer iets meer vlees
20 okt Carrefour werkt aan plannen voor thuismarkt
20 okt Cargill gebruikt big data om beschikbaarheid fabriek te verhogen
20 okt 21 november: Safe Quality Food (SQF)
19 okt IJsverkoop Unilever dwars gezeten door tegenvallend zomerweer
19 okt 'Personeel Aldi zucht onder hoge werkdruk'
19 okt Jumbo roept kibbeling en lekkerbek terug om listeriabacterie
19 okt Hoe denk jij dat de toekomst van ons voedselsysteem eruit zou moeten zien?
19 okt Machines voor de voedings- en drankenindustrie
19 okt Boodschappen doen in de Algarve
19 okt Vacature: Quality Manager bij Bresc
18 okt Prijsverschillen tussen Albert Heijn Nederland en Albert Heijn BelgiĆ«
18 okt Danone noteert stevige omzetgroei
Poll
Binnen 10 jaar is de kassaloze supermarkt de standaard
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie