20 september: ISO22000 / FSSC 22000
bron: FoodPro Network
KAATSHEUVEL - ISO22000 en TS-ISO 22002-1 vormen samen de FSSC 22000 (Food Safety Scheme Certification 22000). Hoe deze normen nu precies bij elkaar passen en wat de verschillen zijn tussen deze normen en HACCP, komt in deze training uitgebreid aan de orde. ISO 22000 en / of FSSC 22000 zullen in de toekomst waarschijnlijk HACCP gaan vervangen.
Doel
Het doel van de training ‘ISO 22000 / FSSC 22000’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van het ‘ISO 22000’ voedselveiligheidssysteem.
Ochtendprogramma
Achtergrond van de ISO 22000 & FSSC 22000 norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.
Middagprogramma
Het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case. Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘ISO22000 / FSSC 22000’
Kosten
€ 445,-
Locatie
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
Tijden
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)
Beschikbare data
20-09-2017
Direct inschrijven
Klik hier om u direct in te schrijven
Incompany
Meer over incompany mogelijkheden
Bekijk alle overige evenementen en trainingen hier.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemeniƫ
-
26 apr Jumbo neemt distributiecentrum voor versproducten in Nieuwegein in gebruik
-
26 apr 5 Trends voor digitalisering in food
-
26 apr Podcast Webinar | Wat is digitale transformatie en hoe zet je de volgende succesvolle stap?
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan