20 september: ISO22000 / FSSC 22000

08-09 08:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - ISO22000 en TS-ISO 22002-1 vormen samen de FSSC 22000 (Food Safety Scheme Certification 22000). Hoe deze normen nu precies bij elkaar passen en wat de verschillen zijn tussen deze normen en HACCP, komt in deze training uitgebreid aan de orde. ISO 22000 en / of FSSC 22000 zullen in de toekomst waarschijnlijk HACCP gaan vervangen.

Doel

Het doel van de training ‘ISO 22000 / FSSC 22000’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van het ‘ISO 22000’ voedselveiligheidssysteem.

Ochtendprogramma

Achtergrond van de ISO 22000 & FSSC 22000 norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.

Middagprogramma

Het praktisch toepassen van de normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case. Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘ISO22000 / FSSC 22000’

Kosten

€ 445,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)

Beschikbare data

20-09-2017

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden

 

Bekijk alle overige evenementen en trainingen hier.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
20 jul Carrefour komt met personal shopper en levering binnen 1,5 uur
20 jul Nestlé snoeit verder in suiker, vet en zout
20 jul Deliveroo gaat samenwerken met sterrenchefs en test restaurantconcept
20 jul Als food merk overleven in Mexico
20 jul Expertisecentrum voor het Slagersambacht
20 jul 27 september: Allergenenbeheersing met VITAL
19 jul Kellogg's vermindert zout- en suikergehalte van ontbijtgranen
19 jul Omzet Unilever groeit minder hard dan verwacht
19 jul Greenyard: ‘We zetten alle mogelijke stappen om de listeriabesmetting op te lossen’
19 jul Biologische landbouw in Nederland neemt toe
19 jul Nederlandse bedrijven gebruiken vaker duurzame cacao
19 jul Nieuwe Europese wetgeving voor etikettering producten
19 jul Voedingsgiganten willen etikettering op basis van kleurcode en portiegrootte
19 jul 5 september: BRC Global Standard-Food Safety
18 jul FrieslandCampina eerste associate member Medical Nutrition International
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie