Vandersterre start nieuw bedrijf Vandersterre Ingredients

BODEGRAVEN - Vandersterre, actief in de verkoop van kaas, zet samen met Dennis van Huet, voorheen directeur bij Hoogwegt en de Bel Group, het bedrijf Vandersterre Ingredients op. Het nieuwe bedrijf gaat zich toeleggen op marketing en distributie van zuivelgrondstoffen in de business-to-business markt.

Vandersterre Ingredients richt zich op het verhandelen van melkpoeder en boter van traditionele koemelk, biologische melk, Jersey melk, geiten- en schapenmelk en ook op het vermarkten van plantaardige grondstoffen voor verwerking in zuivelvervangende producten.

Het nieuwe bedrijf wordt geleid door Dennis van Huet, die een brede ervaring in dit vakgebied heeft. Van Huet studeerde internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en volgde een MBA-programma in Verenigde Staten, voordat hij zijn carrière begon bij Hoogwegt.

Van Huet bekleedde hierna diverse functies in management en bedrijfsontwikkeling binnen Cosun, waar de focus lag op het tot waarde brengen van plantaardige grondstoffen.

Daarna keerde van Huet terug naar Hoogwegt als directeur voor de regio Zuid-Amerika. Meest recentelijk was hij verantwoordelijk voor de industriële verkoopactiviteiten bij Bel Leerdammer.

Laatste nieuws