Vandersterre start nieuw bedrijf Vandersterre Ingredients
bron: FoodPro Network
BODEGRAVEN - Vandersterre, actief in de verkoop van kaas, zet samen met Dennis van Huet, voorheen directeur bij Hoogwegt en de Bel Group, het bedrijf Vandersterre Ingredients op. Het nieuwe bedrijf gaat zich toeleggen op marketing en distributie van zuivelgrondstoffen in de business-to-business markt.
Vandersterre Ingredients richt zich op het verhandelen van melkpoeder en boter van traditionele koemelk, biologische melk, Jersey melk, geiten- en schapenmelk en ook op het vermarkten van plantaardige grondstoffen voor verwerking in zuivelvervangende producten.
Het nieuwe bedrijf wordt geleid door Dennis van Huet, die een brede ervaring in dit vakgebied heeft. Van Huet studeerde internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en volgde een MBA-programma in Verenigde Staten, voordat hij zijn carrière begon bij Hoogwegt.
Van Huet bekleedde hierna diverse functies in management en bedrijfsontwikkeling binnen Cosun, waar de focus lag op het tot waarde brengen van plantaardige grondstoffen.
Daarna keerde van Huet terug naar Hoogwegt als directeur voor de regio Zuid-Amerika. Meest recentelijk was hij verantwoordelijk voor de industriële verkoopactiviteiten bij Bel Leerdammer.
Laatste nieuws
-
26 jul Mosa Meat hield eerste proeverij voor gekweekt rundvlees
-
26 jul Ekoplaza gaat samenwerken met chipsproducent FZ Organic Food
-
26 jul McDonald’s wil concurrentie aangaan met Starbucks
-
26 jul Download het e-book: Back to the core in food
-
26 jul IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan