Digitaal innoveren voor een groenere, duurzame toekomst in de voedings- en drankensector

bron: FoodPro Network
Het zal veel ondernemers al bekend in de oren klinken: De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) wordt van kracht. Deze richtlijn heeft vooral tot doel om transparantie te bevorderen en investeerders en andere belanghebbenden beter te informeren over de milieu-, sociale en governance (ESG)-prestaties van bedrijven.
Twee experts gingen hierover in gesprek tijdens een webinar: Marcel Lambregts, Sectormanager Food bij Rabobank en Joris Kolff, Director Strategic Projects Food & Beverage bij Aptean. Zij deelden hun inzichten en best practices. Wat gebeurt er nu in de markt? Hoe levert digitalisering toegevoegde waarde? En wat zijn de volgende stappen voor jouw Food & Beverage bedrijf?
Lees in deze blog het volledige verhaal of bekijk het webinar.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
27 jun JDE Peet's verhoogt opnieuw prijzen Douwe Egberts koffie
-
27 jun Sterke toename in productie en verkoop van tonijn onder MSC-label
-
27 jun Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
26 jun Cursus Voedselwetgeving
-
26 jun Europese Commissie gaat onderzoek doen naar overname Kellanova door Mars
-
26 jun Vion werkt aan verbetering positie flexwerkers
-
26 jun Carrefour betaalt klanten om te koken
-
26 jun ABN AMRO: 'CSRD zal bedrijven in de voedingsindustrie tot actie dwingen'
-
25 jun Staking bij distributiecentra Albert Heijn heeft geen gevolgen voor bevoorrading
-
25 jun ING verwacht hogere prijzen en veel faillissementen in horeca
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan