Digitaal innoveren voor een groenere, duurzame toekomst in de voedings- en drankensector
bron: FoodPro Network
Het zal veel ondernemers al bekend in de oren klinken: De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) wordt van kracht. Deze richtlijn heeft vooral tot doel om transparantie te bevorderen en investeerders en andere belanghebbenden beter te informeren over de milieu-, sociale en governance (ESG)-prestaties van bedrijven.
Twee experts gingen hierover in gesprek tijdens een webinar: Marcel Lambregts, Sectormanager Food bij Rabobank en Joris Kolff, Director Strategic Projects Food & Beverage bij Aptean. Zij deelden hun inzichten en best practices. Wat gebeurt er nu in de markt? Hoe levert digitalisering toegevoegde waarde? En wat zijn de volgende stappen voor jouw Food & Beverage bedrijf?
Lees in deze blog het volledige verhaal of bekijk het webinar.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
05 dec Nxtfood trekt nog eens 49 miljoen euro van investeerders aan
-
05 dec ABN AMRO: Volumegroei in voedingsindustrie bedraagt in 2025 meer dan 1%
-
05 dec Duurzaamheid van koffiecapsules meetbaar gemaakt
-
05 dec AI en digitalisering als drijvende kracht in de voedselindustrie
-
04 dec Voedingsindustrie groeit flink in 2025
-
04 dec COV wordt VleesNL
-
04 dec De voordelen van MAP technologie in de voedingsindustrie
-
04 dec Digitaal innoveren voor een groenere, duurzame toekomst in de voedings- en drankensector
-
04 dec Succesvol Supply Chain Management begint bij de klant
-
03 dec Magnum denkt dat totale ijsmarkt groeit naar 90 miljard
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan