Het implementeren van een voedselveiligheidscultuur: De drie C's
03 feb 2023 13:09
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - Het werkelijk verankeren van een voedselveiligheidscultuur kan een ontmoedigend vooruitzicht zijn voor het management in de voedingsmiddelenindustrie, maar de 3 C's vormen een stevig startpunt. Met deze aanpak kan snel vooruitgang worden geboekt op weg naar een positieve cultuur en alle voordelen die dat met zich meebrengt. Wat zijn de 3 C’s?
Lees verder op de website van LRQA
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
03 okt Hessing neemt 50% belang in Heeren Groenten & Fruit
-
03 okt SVO vakopleiding food en Threewise lanceren de Vakschool van de Toekomst
-
03 okt Boerschappen verwacht 49% groei
-
03 okt Jumbo opent twaalfde Jumbo Foodmarkt in Scheveningen
-
03 okt Hapklare innovatie: AI hervormt de voedingsindustrie
-
03 okt Hoe maakt technologie een duurzaam verschil in de voedingsmiddelen- en drankensector?
-
03 okt Stappenplan Ketenborging
-
02 okt PepsiCo neemt Siete Foods over
-
02 okt Vezet bouwt een nieuwe productielocatie in Warmenhuizen
-
02 okt Coca-Cola Europacific Partners wil enkele Duitse vestigingen sluiten
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan