Prestatie-indicatoren voor voedselveiligheid
![](/img/news/014277.jpg)
22 mrt 2023 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - De meeste organisaties beschikken al over een uitgebreide reeks correctieve prestatie-indicatoren voor voedselveiligheid, zoals klachten van consumenten over voedselveiligheid en productincidenten. Deze correctieve indicatoren geven een beeld van de vastgestelde feiten en geven informatie over wat in de toekomst eventueel moet worden voorkomen. Deze indicatoren zijn belangrijk, maar ze leveren niet noodzakelijk vooruitgang op. Om de voedselveiligheidsprestaties naar een hoger niveau te tillen, is ook een even uitgebreide set van proactieve indicatoren nodig. Wat zijn die proactieve indicatoren?
Lees het hier: Prestatie-indicatoren voor voedselveiligheid | LRQA
Bron: LRQA - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 jul Mosa Meat hield eerste proeverij voor gekweekt rundvlees
-
26 jul Ekoplaza gaat samenwerken met chipsproducent FZ Organic Food
-
26 jul McDonald’s wil concurrentie aangaan met Starbucks
-
26 jul Download het e-book: Back to the core in food
-
26 jul IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan