Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
14 aug 2024 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is al enkele jaren een trending topic in de voedingsindustrie. Nu de aandacht van de consument ook steeds meer uitgaat naar duurzamere voedingskeuzes, neemt de druk op bedrijven om goede bedoelingen om te zetten in kwantificeerbare daden toe.
Volledig duurzame voedselproductie en -distributie is gemakkelijker te behalen wanneer we deze uitdaging opsplitsen in een strategie met verschillende stappen. In dit draaiboek hebben we kernstrategieën verzameld om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie stap voor stap te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
10 sep ME-AT the alternative: Duitse traditionele producten veganistisch gemaakt
-
10 sep 5 Trends voor digitalisering in food
-
10 sep Nespresso lanceert koffieassortiment met composteerbare capsules
-
10 sep PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
10 sep Mercadona bereikt doel van 50 winkels in Portugal
-
10 sep Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
10 sep De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
09 sep Deens onderzoek gericht op plantaardige alternatieven voor ei-ingrediënten
-
09 sep Hoe ziet de voedingsindustrie eruit in Spanje?
-
09 sep Intrafood:24: Ingrediënten & inspiratie voor innovatie in de voedingsindustrie 25 & 26 september
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan