Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie

bron: FoodPro Network
Werken in de vleesindustrie vereist een geïnformeerde, voorbereide aanpak vanwege een groot aantal uitdagingen door de aard van de producten en de verwachtingen van consumenten en regelgevende instanties. Als professional in de sector bent u zich bewust van de extra complexiteiten van het inkopen, verwerken, verpakken en verkopen van vlees, maar weet u misschien niet hoe u een aantal of alle problemen kunt oplossen.
Gelukkig is er branchespecifieke technologie die de kritieke processen van vleesbedrijven stroomlijnt en vereenvoudigt, in de vorm van ERP-oplossingen (Enterprise Resource Planning). Met een branchspecifiek systeem van een leverancier met de sectorkennis- en ervaring, kunt u uw zorgen aanpakken.
Hier hebben we een korte lijst opgesteld met de 8 grootste uitdagingen in de vleesindustrie, evenals de manieren waarop de juiste ERP-oplossing voor vlees en vis uw organisatie met vertrouwen vooruit kan helpen. Lees hier de gehele blog.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
09 okt Colruyt test uitgebreider broodassortiment
-
09 okt Ann Wurman nieuwe CEO Fevia
-
09 okt Medeoprichter Ben & Jerry's denkt dat censuur blijft
-
09 okt Consumenten geven meer uit aan voeding
-
09 okt Generatie Z kan supermarktverkoop zet geven
-
09 okt Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
08 okt Zwitserse start-up levert koffie in een tube
-
08 okt Agristo investeert voor 650 miljoen euro
-
08 okt Tesco wil tien vestigingen openen in Ierland
-
08 okt Whitepaper Validatie en Verificatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan