Webinar Aptean & Microsoft: De impact van technologie op operationele efficiëntie en financiële veerkracht in de foodindustrie
![](/img/news/015558.jpg)
bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Wat zijn kostenbesparende maatregelen? Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren? Dit zijn kritieke business vragen die ontstaan als gevolg van de huidige externe marktdruk en economische onzekerheden waar voedings- en drankenbedrijven mee te maken hebben. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om dat te compenseren met interne efficiëntie en financiële veerkracht.
We gaan uitgebreid en specifiek in op deze vragen:
- Hoe je operationele voordelen en flexibiliteit kunt behalen door modernisering van je bedrijfsprocessen
- De mogelijkheden die het Microsoft platform biedt om risico’s te beperken, kosten te besparen en kansen te benutten
- Wat nieuwe technieken, zoals AI, kunnen betekenen voor productiebedrijven in de F&B sector
Met het Microsoft Dynamics 365 cloud platform als basis heeft ieder bedrijf realtime beschikking tot informatie in een veilige en altijd up-to-date omgeving. Food & Beverage functionaliteit zorgt daarnaast dat voedsel- en drankenbedrijven specifieke processen kunnen stroomlijnen om onder andere kosten te besparen en afval te verminderen door efficiëntie op de werkvloer.
Hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf, zelfs als de markt uitdagend is? Ontdek het tijdens het webinar op 8 juni om 10.00 uur. Inschrijven kan hier.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 jul Mosa Meat hield eerste proeverij voor gekweekt rundvlees
-
26 jul Ekoplaza gaat samenwerken met chipsproducent FZ Organic Food
-
26 jul McDonald’s wil concurrentie aangaan met Starbucks
-
26 jul Download het e-book: Back to the core in food
-
26 jul IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan