Bizerba Nederland verhuist naar Hengelo

HENGELO - Na bijna 20 jaar gevestigd te zijn aan 't Lenfert 38 in Enschede is Bizerba Nederland verhuisd naar een nieuw onderkomen in Hengelo. Het nieuwe adres van Bizerba Nederland is Lemerij 20 te Hengelo.

De verhuizing naar Hengelo is voor Bizerba Nederland een belangrijke stap in de groei van het bedrijf. Het nieuwe pand biedt meer ruimte en mogelijkheden om te groeien en uit te breiden. Het nieuwe onderkomen is modern, energiezuinig en biedt meer mogelijkheden om klanten te kunnen ontvangen. Bovendien biedt de centrale ligging in Hengelo makkelijke toegang tot belangrijke snelwegen als de A1 en de A35.

Begin mei 2023 is de verhuizing gestart. De bedrijfsvoering is tijdens deze overgangsperiode onverminderd doorgegaan. Bizerba Nederland blijft alle klanten op de hoogte houden over de voortgang van de verhuizing en verdere ontwikkelingen.

Nieuwe adresgegevens per 1 juni 2023

Bizerba Nederland B.V.

Lemerij 20

7555 PX Hengelo (OV)

Nieuw telefoonnummer: 088 - 2203040

Feestelijke opening

Op 11 september 2023 wordt het nieuwe onderkomen van Bizerba Nederland officieel geopend door CEO Andreas Kraut en Managing Director Ton Kommers. Genodigden kunnen dan een kijkje nemen in het pand en kennis maken met de solutions en services van Bizerba.

Over Bizerba

Bizerba biedt klanten in de branches industrie, retail en logistiek een uniek portfolio van hard- en softwareoplossingen rondom de kerncompetentie "wegen". Dit aanbod omvat producten en oplossingen voor de activiteiten snijden, verwerken, wegen, afrekenen, controleren, orderpicken en etiketteren. Een uitgebreide dienstverlening, variërend van advies over onderhoud, etiketten en verbruiksmaterialen tot leasing, rondt het aanbod van oplossingen af.

Bizerba levert sinds 1866 een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen op het gebied van weegtechniek en is tegenwoordig vertegenwoordigd in 120 landen. Het klantenbestand omvat wereldwijd opererende bedrijven in handel en industrie, maar ook ambachtelijke bedrijven zoals bakkerijen en slagerijen. Met ongeveer 4.500 medewerkers wereldwijd en met het hoofdkantoor in Balingen, Duitsland is Bizerba al vijf generaties in handen van de familie Kraut. Andere productiefaciliteiten zijn gevestigd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, China en de VS. Bizerba heeft ook een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicelocaties.

Ga voor meer informatie over Bizerba naar: www.bizerba.com

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network

Laatste nieuws