2024: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?

bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Mark your calendar! Op donderdag 12 oktober ontdekt u tijdens een exclusief webinar als eerste de belangrijkste resultaten en bevindingen van het onderzoek dat Aptean deze zomer deed onder de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelenindustrie.
- Welke trends en ontwikkelingen gaan in 2024 impact hebben op de voedingsmiddelenindustrie?
- Hoe bereiden voedings- en drankenbedrijven zich voor op verandering?
- Hebben ze er vertrouwen in dat ze kunnen blijven groeien in deze uitdagende markt?
In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau B2B International. We delen relevante kennis en best practices van de Nederlandse en Belgische markt in relatie tot de resultaten en het trendrapport dat we uitbrengen. Wat speelt er in de sector en waar gaat de voedings- en drankenmarkt naar toe? Schrijf u nu in en benchmark uw bedrijf met de bevindingen.
Mis deze kans niet om vooruit te kijken en uw bedrijfsstrategie te versterken in een tijd van continue verandering in de markt.
Datum: 12 oktober 2023
Tijd: 15.00 uur
Publicatie Trendrapport: na webinar
Reserveer uw plek voor het webinar
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
08 dec Nissui verkrijgt meerderheidbelang in Maxima Seafood
-
08 dec McDonald’s wil concurrentie aangaan met Starbucks
-
08 dec The Greenery stopt activiteiten in Breda begin 2024
-
08 dec Nestlé kan via enzymatisch proces suikergehalte in reeks producten verlagen
-
08 dec Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
07 dec Delhaize test elektrische bestelwagen in Brussel
-
07 dec Danone wil koekjesmerk Michel et Augustin aan Ferrero verkopen
-
07 dec Nederlander kocht 2,4 procent minder voeding in oktober
-
07 dec Eurostat publiceert Kerncijfers over de Europese voedselketen
-
07 dec Voedingsmiddelengroothandels zetten 2% meer om in derde kwartaal 2023