Vivici verwacht in 2024 eerste product uit precisiefermentatie te lanceren

10 jan 2024 06:09
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
DELFT - Vivici, de joint venture van dsm-firmenich en het Nieuw-Zeelandse zuivelbedrijf Fonterra, verwacht de eerste producten op de markt te brengen die zijn verkregen via precisiefermentatie. Eind 2024 komt Vivici met het melkeiwit beta-lactoglobuline op de markt. Hiervoor wordt de productie opgeschaald.
Vivici zal het eiwitrijke ingrediënt leveren aan producenten van voedingsmiddelen - en dranken die duurzamere en verbeterde diervrije consumentenproducten op de markt willen brengen. Bèta-lactoglobuline is een veelzijdig ingrediënt met gelerende, schuimende en emulgerende eigenschappen die zorgen voor een verbeterd mondgevoel en textuur in een reeks toepassingen.
Laatste nieuws
-
25 jun ING verwacht hogere prijzen en veel faillissementen in horeca
-
25 jun McCain wil voor 350 miljoen euro investeren in Franse fabrieken
-
25 jun F&B Visierapport | Digitale en duurzame transformatie
-
24 jun La Lorraine investeert 100 miljoen euro in Amerikaanse fabriek
-
24 jun Picnic en Flink vallen onder supermarkt cao
-
24 jun Cosun tekent intentieverklaring voor groene overheidssteun
-
24 jun Overwin receptuitdagingen van lab tot productie
-
24 jun Eten in Hong Kong
-
24 jun 3D-voedselprinter kan ruim 50.000 verschillende voedselvarianten leveren
-
23 jun Voedingsomzet van supermarkten komt voor circa 40% uit snacks
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan