Thuisbezorgd.nl bezorgt pepernoten binnen een uur met Peppernuts Holland

Thuisbezorgd.nl gaat samenwerken met het Nederlandse bedrijf Peppernuts Holland. Consumenten in tien steden kunnen vanaf nu kruidnoten, pepernoten, speculaas en andere ambachtelijke lekkernijen van Peppernuts bestellen, die de bezorgers van Thuisbezorgd.nl binnen een uur thuis afleveren. 

Aanstaande zaterdag arriveren Sint en de Pieten in ons land, en mogen de schoenen weer gezet worden. Voor de ambachtelijke lekkernijen van Peppernuts hoeven hulpsinterklazen de deur niet meer uit, want die kunnen ze vanaf nu bestellen via Thuisbezorgd.nl.

"Liefhebbers van pepernoten kunnen bij ons hun hart ophalen, want we maken niet alleen de klassieke peper- en kruidnoten, maar we hebben ruim 50 verschillende pepernootsmaken, van chocolade tot pumpkin spice. Daarnaast bieden we ook andere Hollandse lekkernijen zoals taai taai, kruidnotenfudge, en een groot assortiment glutenvrije Sinterklaas producten. Ik ben ontzettend trots dat we dit nu samen met Thuisbezorgd.nl binnen een uur bij mensen thuis kunnen leveren", aldus Miguel Groeneveld, directeur Peppernuts Holland

"We blijven ons aanbod steeds verder verbreden om consumenten nog beter te kunnen bedienen. En wat is er mooier dan in deze tijd van het jaar ambachtelijke pepernoten te kunnen bestellen via ons platform?", aldus Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl

Het bestellen van Peppernuts via Thuisbezorgd.nl is vanaf nu beschikbaar in de steden Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Leeuwarden, Tilburg, Haarlem, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De producten worden per e-bike of fiets bezorgd door de bezorgers die bij Thuisbezorgd.nl in loondienst zijn. Ze worden per uur betaald, zijn verzekerd en bouwen vakantiegeld en -uren op.

Meer over


Laatste nieuws