Nissui verkrijgt meerderheidbelang in Maxima Seafood

08 dec 2023 11:45
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Het Japanse bedrijf Nissui heeft een belang van 60% verworven in Maxima Seafood uit IJmuiden. Dat bedrijf verwerkt en verkoopt onder andere lokale verse vis en Japanse Sint Jakobsschelpen. Maxima Seafood heeft 32 medewerkers in dient en de producten worden geleverd aan afnemers in 24 landen. De jaaromzet bedraagt circa 50 miljoen euro. Dat meldt het FD.
Nissui is actief in de vangst en verwerking van zeevruchten. Het bedrijf is wereldwijd actief en realiseerde in 2022 een omzet van meer dan 5 miljard euro. In 2019 nam Nissui het Britse Flatfish over. Ook investeerde Nissui in 2020 in het Deense Danish Salmon.
Laatste nieuws
-
20 mrt Zuivelhoeve neemt merkrechten van Heldro IJs over
-
20 mrt Marit van Egmond vertrekt bij Albert Heijn
-
20 mrt IJsjesdivisie Unilever wordt The Magnum Ice Cream Company
-
20 mrt Slagers worstelen met stijgende prijzen van rundvlees
-
20 mrt Biefstuk en hamburgers worden nog duurder door schaarste
-
20 mrt ACI Group breidt aanbod plantaardige eiwitten uit
-
20 mrt Wat is het verschil tussen glutenvrij en glutenbevattende granen?
-
20 mrt 5 manieren waarop voedsel- en drankbedrijven duurzame inkoop kunnen aanpakken
-
19 mrt Picnic gaat samenwerken met met Intermarché
-
19 mrt Whole Foods over food trends in 2025
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan