Cargill en Enough breiden samenwerking uit
19 feb 2024 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Cargill en de Britse producent van eiwitrijke voedingsingrediënten op basis van schimmels Enough breiden hun samenwerking uit. De bedrijven sluiten een commerciële overeenkomst waardoor Cargill de eiwitten die Enough levert onder de lijn Abunda mag gebruiken en vermarkten. De eiwitten kunnen worden toegepast in vlees- en zuivelvervangende producten.
Cargill en Enough werken al samen. Enough heeft een productielocatie in het Zeeuwse Sas van Gent, direct naast een fabriek waar Cargill granen verwerkt. Daar komt onder meer een glucosesiroop bij vrij die door Enough wordt benut bij de productie van schimmeleiwitten.
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Voedingsspeciaalzaken verkopen meer producten
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei ING: 'Druk op aanbod grondstoffen tempert productie voedingsindustrie'
-
17 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
17 mei Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
17 mei Volautomatisch wegen, etiketteren en verpakken (video)
-
16 mei Albert Heijn investeert in de toekomst van de eigen varkensketen en verbetert dierenwelzijn
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan