Doorstart voor Ladessa onder The Spreadmaker

Ladessa, producent van filet américain en spreads, heeft recent het faillissement moeten aanvragen als gevolg van aanhoudende financiële uitdagingen, toenemende concurrentie en aanzienlijke kostenstijgingen, ondanks intensieve inspanningen om het bedrijf te redden. Na gesprekken met de curator heeft het Belgische bedrijf The Spreadmaker, een producent van vergelijkbare producten, aangekondigd het merendeel van de activiteiten van Ladessa vanaf 15 april te willen voortzetten.

Ook na de overname blijft de productie van Ladessa gebeuren vanuit Oosterhout, zij het voortaan onder de vleugels van The Spreadmaker Nederland. De komende periode zal in het teken staan van operationele integratie, waarbij hard wordt gewerkt om alle processen van Ladessa en The Spreadmaker goed op elkaar af te stemmen. 

The Spreadmaker is gevestigd in Hulshout. Het bedrijf werd in 2012 opgericht en legt zich toe op de productie van filet américain, préparé en ander hartig broodbeleg. Het bedrijf levert aan afnemers in binnen- en buitenland, in retail, groothandel, industrie, foodservice en detailhandel.

Laatste nieuws