Eetgemak Groep en TotaalVERS bundelen hun krachten

Twee bedrijven met een rijke geschiedenis in verse, lokale en kwalitatieve producten gaan samen. De Eetgemak Groep, bekend om haar verse gerechten op maat en TotaalVERS, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket aan eten en drinken, bundelen hun krachten. Deze samenwerking zal de dienstverlening van beide bedrijven naar een hoger niveau tillen.

Versterking van elkaars expertise

Beide bedrijven hebben een succesvol verleden en delen een vergelijkbaar DNA, maar brengen elk hun unieke expertise in. De Eetgemak Groep heeft zijn naam gevestigd door het bereiden van verse gerechten op maat voor zorginstellingen, ziekenhuizen, kinderopvang en horeca & catering. TotaalVERS richt zich op de belevering van de Cure & Care sector met een totaalpakket aan vers-, diepvries-, food- en non-food producten. Daarnaast bedient TotaalVERS de industrie met een kwalitatief hoogstaand assortiment van gesneden aardappelen, groente en fruit. ‘Samen creëren we een “one stop shop” voor onze huidige en toekomstige klanten’, aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.
 
Focus op continuïteit en groei
 
De focus van de samenwerking ligt op het behouden van de huidige dienstverlening, waarbij bestaande organisaties, merken en partners worden gerespecteerd. Klanten kunnen rekenen op een nog betere service zonder dat er veranderingen plaatsvinden in de operaties in Katwijk en Spijkenisse. Beide locaties worden optimaal benut, en alle medewerkers blijven hard nodig in de verwachte groeiperiode.
 
Zorgvuldige integratie
 
De integratie en kennisuitwisseling zullen zorgvuldig plaatsvinden, met behoud van continuïteit op managementniveau. Dit betekent dat de dagelijkse leiding van TotaalVERS voorlopig in handen blijft van het huidige management.
 
Toewijding aan kwaliteit en innovatie
 
‘Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze geschiedenis en bevestigt onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie binnen de zorgmarkt en andere kanalen’, aldus Ronald van der Leer, algemeen directeur TotaalVERS. Door de gezamenlijke positie binnen deze segmenten te versterken, kan de toekomstige dienstverlening van beide bedrijven verder geoptimaliseerd worden.

Laatste nieuws