Market Food Group sluit productielocatie van Bakkerij Smithuis

bron: FoodPro Network
Market Food Group sluit de productielocatie van Bakkerij Smithuis in Oldenzaal. Alle productieactiviteiten in Oldenzaal worden overgeheveld naar de vestiging Apeldoorn. "De productielocatie in Apeldoorn biedt ruimte voor capaciteitsuitbreiding en daarmee verdere groei en continuïteit voor de bakkerijgroep voor de langere termijn", aldus Sjacco Nel, de algemeen directeur van Market Food Group. Dat meldt Tubantia.
Wegens de sluiting van de productielocatie van Bakkerij Smithuis in Oldenzaal biedt Market Food Group industriële bakkerijmachines voor de productie voor groot- en kleinbrood aan. Dat gebeurt in een online veiling bij Troostwijk Auctions. Ook andere Nederlandse bakkers brengen bij deze veiling overtollige bakkerijmachines en productielijnen in. Bieden kan tot donderdag 26 september. De veiling sluit om 14.00 uur.
Laatste nieuws
-
26 mrt Dekamarkt en Plus stoppen met laagste prijsbeloftes
-
26 mrt 6 tips voor het vertalen van etiketten
-
26 mrt Voedingsindustrie krijgt mogelijkheden voor kortere opleidingstrajecten medewerkers
-
26 mrt Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
26 mrt Supply Chain Management: eerst het gezamenlijke doel, het collectieve gevoel en dán de tool
-
25 mrt Voedselverspilling bij meetings en lunches
-
25 mrt Vandemoortele neemt de Europese margarine- en spreadsdivisie van Bunge over
-
25 mrt DSM-Firmenich, Nutricia en FrieslandCampina vroegen veel octrooien aan
-
25 mrt Boon verlaagt consumentenprijzen structureel met 30%
-
25 mrt Spadel investeert in Something & Nothing
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan