Thuisbezorgd opent nieuw kantoor
bron: FoodPro Network
Vrijdag is het nieuwe kantoor van Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, in Enschede feestelijk geopend. Op maandag 4 november verhuizen de werknemers van Roombeek naar de De Ruyterlaan.
Het pand werd officieel geopend door oprichter en CEO Jitse Groen en Enschede’s wethouder van Economische Zaken Malkis Jajan. Groen richtte Thuisbezorgd.nl bijna 25 jaar geleden op tijdens zijn studie in Enschede. Tijdens een familiefeest ontstond het idee dat eten bestellen gemakkelijker zou moeten zijn, en in 2000 werd de domeinnaam Thuisbezorgd.nl geregistreerd. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste eten-bestelplatformen ter wereld: Just Eat Takeaway.com, actief in 19 landen wereldwijd. In Nederland brengt het platform meer dan 14.000 restaurant- en retailpartners in contact met meer dan 6 miljoen consumenten die op zoek zijn naar dagelijks gemak. Een groot deel van het bedrijf werkt nog steeds vanuit Enschede, het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.
Voorheen waren de in Enschede gevestigde werknemers verspreid over twee kantoren, in de nieuwe situatie kunnen de verschillende teams beter met elkaar samenwerken in een inspirerende omgeving onder één dak.
"Wij geloven dat face-to-face interactie en samenwerking cruciaal zijn voor het opbouwen van een sterke organisatie en het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer. Daarom blijven we investeren in een werkomgeving die hier aan bijdraagt. Hierbij hebben we natuurlijk ook rekening gehouden met duurzaamheid, zo is onder andere het tapijt volledig gerecycled en hebben we bestaand meubilair uit verschillende JET-kantoren naar Enschede gebracht," aldus Robin Hulsbos, directeur Faciliteiten Just Eat Takeaway.com
Just Eat Takeaway.com huisvest in Enschede verschillende afdelingen zoals de Klantenservice van Nederland en Duitsland, een deel van het Nederlandse Sales team en een deel van het internationale Product & Tech team. Zo zorgt de maaltijdbezorger voor werkgelegenheid in verschillende vakgebieden in de regio Twente.
Laatste nieuws
-
06 dec Consumenten geven 2,5 procent minder uit aan voedings- en genotmiddelen
-
06 dec Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
06 dec Bas Roelofs wordt nieuwe CEO van Signature Foods
-
06 dec Wat komt er kijken bij specificatiebeheer?
-
06 dec Waardevolle voedingsingrediënten uit koffieprut
-
06 dec Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
05 dec AB InBev Nederland stelt nieuwe algemeen directeur aan
-
05 dec Bonden schorten stakingen bij Heineken op
-
05 dec Aantal bezorgers in vier jaar tijd met 75 procent gestegen
-
05 dec Supermarkten maken schapruimte vrij voor shakes en eiwitrepen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan