Fi Innovation Award voor PerfectaSOL van Avebe

bron: FoodPro Network
Het product PerfectaSOL van Royal Avebe is bij de uitreiking van de Fi Innovation Awards onderscheiden met de Plant-based Innovation Award. Ook ontving het bedrijf voor het product een speciale erkenning in de categorie Dairy Alternative Innovation. Met PerfectaSOL levert Avebe een textuuroplossing voor plantaardige voeding.
Avebe ontving bij de Fi Innovation Awards twee nominaties voor de nieuwste innovatie op basis van de aardappel. PerfectaSOL werd genomineerd voor de aanwending in coatings van plantaardige alternatieven voor vlees- en vis en daarnaast ook voor het creëren van romige texturen in plantaardige gefermenteerde yoghurts.
De Fi Innovations Awards worden uitgereikt tijdens de vakbeurs Food Ingredients Europe, 's werelds grootste beurs voor voedingsingrediënten die momenteel plaatsvindt in Frankfurt.
Laatste nieuws
-
26 mrt Dekamarkt en Plus stoppen met laagste prijsbeloftes
-
26 mrt 6 tips voor het vertalen van etiketten
-
26 mrt Voedingsindustrie krijgt mogelijkheden voor kortere opleidingstrajecten medewerkers
-
26 mrt Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
26 mrt Supply Chain Management: eerst het gezamenlijke doel, het collectieve gevoel en dán de tool
-
25 mrt Voedselverspilling bij meetings en lunches
-
25 mrt Vandemoortele neemt de Europese margarine- en spreadsdivisie van Bunge over
-
25 mrt DSM-Firmenich, Nutricia en FrieslandCampina vroegen veel octrooien aan
-
25 mrt Boon verlaagt consumentenprijzen structureel met 30%
-
25 mrt Spadel investeert in Something & Nothing
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan