'Helft van alle gekochte sushi is bedorven'
16 feb 2017 08:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
HILVERSUM - Maar liefst 50% van alle gekochte sushi in Nederland is bedorven. ‘Je kan beter vragen wat er NIET mis is met sushi in Nederland,’ aldus een schokkende onthulling van Smaakpolitie-baas Rob Geus in zijn TV-programma.
Rob Geus vertelt dat ze bij verschillende horecagelegenheden sushi hebben afgehaald en in een laboratorium hebben laten onderzoeken. ‘De uitslagen in het lab waren bedroevend. In sommige gevallen zat er 30 keer meer bacteriën (!) in dan toegestaan. Ook hebben we poepbacteriën aangetroffen. Dan krijg je kippenvel op je rug.’
Laatste nieuws
-
20 jun Campbell Soup geeft een pittige twist aan soepen
-
20 jun Nederlandse vlees- en zuivelvervangers zijn wereldwijd meest gezond
-
20 jun Whitepaper: Food Safety Culture
-
20 jun Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
-
19 jun Bestuur Arla en DMK stemmen in met fusie
-
19 jun Unilever overweegt Brits snacksmerk te verkopen
-
19 jun Europese Commissie kijkt naar marktmacht chocoladefabrikant Mars volgens Reuters
-
19 jun Duurdere chocolade leidt tot hogere voedselprijzen in VK
-
19 jun Fonterra wil in Studholme hoogwaardige eiwitten gaan produceren
-
19 jun Nestlé wil sneller groeien via reclame en marketing
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan