6 tactieken om kosten te besparen met voedselproductie software

bron: FoodPro Network
ETTEN-LEUR - Er is geen ontkomen aan de moeilijke marktomstandigheden in de voedingssector. Inflatie, personeelstekorten, stijgende energieprijzen, prijsstijgingen bij leveranciers en andere onzekerheden verhogen de kosten voor bedrijven.
Maar zelfs bij deze tegenwind zijn er mogelijkheden voor bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankensector om groei te stimuleren, meer lean te werken en kosten te besparen. Aptean heeft een aantal kostenbesparende strategieën op een rijtje gezet die u helpen de productie te stroomlijnen en uw bedrijfsresultaten positief te beïnvloeden.
- Tactiek 1: Automatiseer meer processen om de arbeidskosten te verlagen
- Tactiek 2: Centraliseer leveranciersgegevens om slimme inkoopbeslissingen te nemen
- Tactiek 3: Optimaliseer productieprocessen om de doorvoer te maximaliseren
- Tactiek 4: Stap over op een FEFO-ingrediëntenmodel om voedselverspilling te verminderen
- Tactiek 5: Maak minder kilometers voor distributie
- Tactiek 6: Integreer uw bedrijfssoftware
Bent u klaar om uw bedrijf te optimaliseren voor groei in een uitdagende markt? Lees dan hier de hele blog en ontdek hoe deze 6 tactieken uw foodbedrijf kunnen helpen.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
11 jul Ferrero bevestigt overname Kellogg
-
11 jul Nederlander Jochanan Senf wordt topman bij Ben & Jerry's
-
11 jul 6 tips voor het vertalen van etiketten
-
11 jul Slimme winkelwagens met kassafunctie in de VS (video)
-
11 jul Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
-
10 jul FrieslandCampina breidt distributieafspraken met IMCD uit
-
10 jul Ferrero wil Kellogg overnemen
-
10 jul Carrefour opent automatische winkels in Frankrijk
-
10 jul Van Milaan tot New York: zo bewaakt Campari zijn kenmerkende smaak
-
10 jul Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan