21 April: IFS INTERNATIONAL FEATURED STANDARDS – FOOD
bron: foodpro
KAATSHEUVEL - International Featured Standards – Food is de Duits-Franse tegenhanger van BRC op het gebied van voedselveiligheidscertificering. Deze standaard is bedoeld als uniforme controle op de veiligheid van levensmiddelen en het kwaliteitsniveau van producenten. Hij wordt toegepast voor alle productieniveaus, die op welke manier dan ook verband houden met productie van levensmiddelen en voedselveiligheid.
DOEL
Het doel van de training ‘IFS International Featured Standards – Food’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van het ‘IFS’ voedselveiligheidssysteem.
OCHTENDPROGRAMMA
Achtergrond van de IFS norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.
MIDDAGPROGRAMMA
Het praktisch toepassen van de IFS normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case.
Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: IFS International Featured Standards – Food’
KOSTEN
€ 425,00
LOCATIE
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
TIJDEN
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.) (bij in-company tijden in overleg)
Voor actuele inschrijfdata en meer info over deze training?
Kijk op foodcampus.eu
Bekijk hier het totaaloverzicht aan evenementen & trainingen 2016 in de voedingsindustrie
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Voedingsspeciaalzaken verkopen meer producten
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei ING: 'Druk op aanbod grondstoffen tempert productie voedingsindustrie'
-
17 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
17 mei Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
17 mei Volautomatisch wegen, etiketteren en verpakken (video)
-
16 mei Albert Heijn investeert in de toekomst van de eigen varkensketen en verbetert dierenwelzijn
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan