Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)

18-10 06:01 | bron: FoodPro Network

ZOETERWOUDE - Voor voedsel- en drankproductie is het essentieel dat de perslucht van hoge kwaliteit is. Maar de vele persluchttoepassingsgebieden maken dat onbedoeld contact van de perslucht met het product of met de oppervlakken waarop deze worden voorbereid, vaak erg moeilijk is te vermijden. 

Door te begrijpen hoe u de geschikte persluchtapparatuur kiest voor uw activiteiten, kunt u de productiviteit maximaliseren en garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten produceert. Wij hebben een zgn. 'whitepaper' gemaakt die u meer zekerheid over de standaarden van uw productie zou moeten geven. 

Punten in de whitepaper:

  • Risico analyseren
    • Industrie richtlijnen door de FDA
  • Kwaliteit en standaarden van persluchtsystemen
    • ISO 8573-1:2010
    • Potentiële verontreinigingsbronnen
  • Verwerkings- en verpakkingstoepassingen
    • Bestandsdelen van luchtvraag
  • Selectie van een geschikte installatie
    • Oliegeïnjecteerd met synthetisch koelmiddel
    • Oliegeïnjecteerd met food-grade koelmiddel
    • Olievrij systeem

Door de groeiende bezorgdheid over voedselveiligheid is het belangrijk een persluchtpartner te hebben waarop u kunt vertrouwen om u te helpen bij het leveren van de meest veilige en meest verse producten. Wij werken hard, zodat u zich ergens anders druk om kunt maken.

 
 
Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
15 nov Cargill en DSM starten met productie van calorievrije zoetstof Eversweet
15 nov Omzet supermarkten stijgt met 1,5 procent
15 nov Hoe en wanneer investeren in robotica in de voedingsindustrie
15 nov BRC Food 8: Veranderingen in bescherming tegen voedselfraude
15 nov Doe de verpakkingsintegriteitscheck!
14 nov Picnic online de goedkoopste
14 nov Tien interventies voor versnelling wereldwijde aanpak tegen voedselverspilling
14 nov Nieuwe methode om houdbaarheid te verlengen
14 nov LTO: 'Vleestaks draagt niet bij aan verduurzaming'
14 nov Europese databank tegen voedselfraude
14 nov AGF-groothandel Smeding: ‘Druk op dataleveranciers moet hoger’
14 nov Voorkomen van product recalls in de voedingsmiddelenindustrie
13 nov Gemaksgeneraties zullen foodmarkt komende 10 jaar flinke boost geven
13 nov Aantal bedrijven in de bakkerijsector in 5 jaar tijd met 12,9% gestegen
13 nov Nestlé test blockchaintechnologie in Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?