Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)

21-05 06:01 | bron: FoodPro Network

ZOETERWOUDE - Voor voedsel- en drankproductie is het essentieel dat de perslucht van hoge kwaliteit is. Maar de vele persluchttoepassingsgebieden maken dat onbedoeld contact van de perslucht met het product of met de oppervlakken waarop deze worden voorbereid, vaak erg moeilijk is te vermijden. 

Door te begrijpen hoe u de geschikte persluchtapparatuur kiest voor uw activiteiten, kunt u de productiviteit maximaliseren en garanderen dat u de meest betrouwbare en veilige voedsel- en drankproducten produceert. Wij hebben een zgn. 'whitepaper' gemaakt die u meer zekerheid over de standaarden van uw productie zou moeten geven. 

Punten in de whitepaper:

  • Risico analyseren
    • Industrie richtlijnen door de FDA
  • Kwaliteit en standaarden van persluchtsystemen
    • ISO 8573-1:2010
    • Potentiële verontreinigingsbronnen
  • Verwerkings- en verpakkingstoepassingen
    • Bestandsdelen van luchtvraag
  • Selectie van een geschikte installatie
    • Oliegeïnjecteerd met synthetisch koelmiddel
    • Oliegeïnjecteerd met food-grade koelmiddel
    • Olievrij systeem

Door de groeiende bezorgdheid over voedselveiligheid is het belangrijk een persluchtpartner te hebben waarop u kunt vertrouwen om u te helpen bij het leveren van de meest veilige en meest verse producten. Wij werken hard, zodat u zich ergens anders druk om kunt maken.

 
 
Bron: Ingersoll Rand - partner FoodPro Network




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 jun SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam
18 jun Miljoenen sapflessen van Jumbo nu gemaakt van gerecyceld plastic
18 jun Circa 60% van de wereldwijde vleesproducten in 2040 zal plantaardig of gekweekt zijn
18 jun Uiterlijk eind 2019 besluit over voedselkeuzelogo
18 jun Plant & Productie Management, een vak apart
18 jun Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 jun Vleeskennis compleet: terug naar de basis
17 jun Colruyt Group ontwikkelt innovatieve en duurzame ‘vertical farm’
17 jun Prijsstijging voeding hoogste in 10 jaar
17 jun Nutriscore laat zien: veel ‘verantwoorde’ tussendoortjes niet zo gezond
17 jun BRC Food 8: Veranderingen in bescherming tegen voedselfraude
17 jun Advanced Food Microbiology online courses
14 jun Ook grootste vleesverwerker ter wereld betreedt markt voor plantaardige producten
14 jun ABN AMRO verwacht 2% tot 5% meer faillissementen in voedingsindustrie
14 jun Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?