Veiligheid op de werkvloer prioriteit nr. 1 in de voedingsindustrie
11 mei 2023 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
OOSTERHOUT - Elke productieomgeving heeft zijn vereisten wat slipweerstand betreft. De mate van lozingen, vettige voedselresten op de vloer, de vereiste reinigingsintensiteit zijn factoren die bepalend zijn voor de slipweerstand.
Ucrete industrievloeren bieden een reeks geprofileerde vloeistofdichte vloeren die reinigbaar zijn volgens dezelfde normen als roestvrijstaal, variërend van glad tot uiterst gestructureerd.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan