8 september: RiskPlaza Grondstoffen
bron: FoodPro Network
KAATSHEUVEL - Riskplaza is een initiatief van onder andere het Productschap Akkerbouw en stelt de voedingsindustrie in staat om in een online database grondstofgevaren te publiceren en deze te gebruiken in de gevarenanalyses zoals bedoeld in de
HACCP-wetgeving. Indien u de Riskplaza Audit+ criteria wilt naleven en dit aantoonbaar wilt maken voor uw klanten, dient u de Riskplaza Audit+ te ondergaan. In deze training leert u wat dit inhoudt en hoe u dit moet aanpakken.
Doel
Het doel van deze training is het geven van verdieping in de kennis over Riskplaza en de wijze waarop Riskplaza u kan helpen bij het beheersen van de grondstofgevaren.
Ochtendprogramma
- Inleiding in Riskplaza
- Rondleiding door en uitleg van de Riskplaza website
- Voorbereiding op de Riskplaza-audit+
- Oefeningen in het gebruik van de Riskplaza-website
Middagprogramma
- Vervolg voorbereiding op de Riskplaza-audit+
- Hoe verloopt de Riskplaza-audit+
- De aandachtspunten na het behalen van de Riskplaza-audit+
Vragenronde
De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)
Kosten
€ 425,00
Locatie
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
Tijden
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.) (bij in-company tijden in overleg)
Beschikbare data
24-01-2017
17-04-2017
09-06-2017
08-09-2017
04-10-2017
02-11-2017 & 14-12-2017
Direct inschrijven
Klik hier om u direct in te schrijven
Incompany
Meer over incompany mogelijkheden
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan